• 14&15 oktober 2016
  • |10.30 uur - 17.00 uur
  • mecc maastricht
  • |gratis entree & parkeren
7 oktober 2016

Mondriaan is trotse partner van Gezondheidsbeurs Limburg! Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met zo’n 40 locaties. Jaarlijks wordt er aan meer dan 11.000 mensen zorg geboden. Mondriaan heeft speciale behandelingen voor kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten, mensen met verslavingsproblematiek en biedt tevens forensische psychiatrie aan. “Onze […]

Mondriaan is trotse partner van Gezondheidsbeurs Limburg!

Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met zo’n 40 locaties. Jaarlijks wordt er aan meer dan 11.000 mensen zorg geboden. Mondriaan heeft speciale behandelingen voor kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten, mensen met verslavingsproblematiek en biedt tevens forensische psychiatrie aan.

“Onze belangrijkste taak is mensen te helpen die door psychische aandoeningen gedurende kortere of langere tijd belemmerd worden in hun welzijn en functioneren. Ons uitgangspunt daarbij is: thuis als het kan, opgenomen als dat echt moet. Onze aanpak is op oplossing en samenwerking gericht en zoveel mogelijk op de persoon afgestemd.”

Met meer dan 2.200 medewerkers is Mondriaan één van de grotere werkgevers in Limburg. Zij zijn een erkend opleidingsinstituut voor psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten. Opleiden en wetenschappelijk onderzoek staan in dienst om, op basis van de nieuwste inzichten, de zorg continu te verbeteren.

Mondriaan is op beide beursdagen aanwezig en geeft op zaterdag 15 oktober om 14.00u een lezing over eerste hulp bij psychische klachten.

Partners

Service partners: