• 14&15 oktober 2016
  • |10.30 uur - 17.00 uur
  • mecc maastricht
  • |gratis entree & parkeren
30 september 2016

Ook MediReva is trotse partner van Gezondheidsbeurs Limburg! “MediReva is dé leverancier van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen in Nederland. Onze mensen denken uitsluitend in de beste oplossingen en doen hun werk met passie. Wij behandelen u zoals we zelf ook behandeld willen worden. MediReva combineert dan ook professionele dienstverlening met persoonlijke aandacht.” Opgericht in 1979 […]

Ook MediReva is trotse partner van Gezondheidsbeurs Limburg!

“MediReva is dé leverancier van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen in Nederland. Onze mensen denken uitsluitend in de beste oplossingen en doen hun werk met passie. Wij behandelen u zoals we zelf ook behandeld willen worden. MediReva combineert dan ook professionele dienstverlening met persoonlijke aandacht.”

Opgericht in 1979 in het Limburgse Noorbeek, begon MediReva als een kleinschalig bedrijf dat rolstoelen en krukken verkocht aan de plaatselijke afnemers. Nu, ruim dertig jaar later, is MediReva uitgegroeid tot een landelijke specialist in zelfstandig leven, stoma, continentie en retentie, wond, diabetes en voeding.
Wanneer u op zoek bent naar mobiliteitshulpmiddelen of hulpmiddelen voor meer leefcomfort helpen onze gespecialiseerde mobiliteitsadviseurs u graag bij het kiezen van de juiste producten.

Wij zeggen dan ook met trots: uw beste hulpmiddelen zijn onze mensen!

 

 

Partners

Service partners: