• 14&15 oktober 2016
  • |10.30 uur - 17.00 uur
  • mecc maastricht
  • |gratis entree & parkeren
27 september 2016

Wij kondigen met trots Maastricht UMC+ aan als presenting Partner van Gezondheidsbeurs Limburg! Het Maastricht UMC+ onderscheidt zich (inter)nationaal door de focus op preventie. Dus niet alleen gezondheidsherstel, maar ook gezondheidsbehoud én gezondheidsbevordering. Kerntaken zijn – naast topklinische en topreferente patiëntenzorg – wetenschappelijk onderzoek en onderwijs/opleiding. Het Maastricht UMC+ kenmerkt zich daarbij door de multidisciplinaire […]

Wij kondigen met trots Maastricht UMC+ aan als presenting Partner van Gezondheidsbeurs Limburg!

Het Maastricht UMC+ onderscheidt zich (inter)nationaal door de focus op preventie. Dus niet alleen gezondheidsherstel, maar ook gezondheidsbehoud én gezondheidsbevordering. Kerntaken zijn – naast topklinische en topreferente patiëntenzorg – wetenschappelijk onderzoek en onderwijs/opleiding. Het Maastricht UMC+ kenmerkt zich daarbij door de multidisciplinaire en probleemgestuurde aanpak.

Tijdens Gezondheidsbeurs Limburg presenteren zij onderstaande vakgroepen.

Maastricht UMC+ Esthetisch Centrum
Het Maastricht UMC+ Esthetisch Centrum biedt topzorg op het snijvlak van medische noodzaak en esthetische en niet-vergoede dermatologische en plastische chirurgie. Denk aan de behandeling van spataderen, goedaardige huidafwijkingen, huidverjonging en overmatig transpireren. De nadruk ligt op kwaliteit en betrouwbaarheid met goede patiëntvoorlichting, snelle toegangstijden en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen op maat. Kortom: zorg die u van een academisch centrum mag verwachten. Meer op: https://esthetischcentrum.mumc.nl/.

Maastricht UMC+ Hart+Vaat Centrum
In het Hart+Vaat Centrum (HVC) leveren meer dan 600 medewerkers 24 uur per dag de best mogelijke zorg. Patiëntenzorg gaat hand in hand met hoogwaardig onderzoek en onderwijs. Ons personeel is uitstekend opgeleid en wij bieden u de nieuwste medische behandelingen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij behandelen niet alleen hart- en vaatziekten, maar geven ook gericht advies omtrent leefstijl, gewicht en voeding om zo hart- en vaatziekten te voorkomen. Op het gebied van aortachirurgie, trombose, hartritmestoornissen en hartfalen behoren we tot de internationale top. Meer op: www.hartenvaatcentrum.nl.

Afdeling Diëtetiek Maastricht UMC+
De diëtisten van het Maastricht UMC+ voorzien patiënten met een risico op ondervoeding  gedurende hun hele behandeltraject van voedingsadvies, onder meer om gewichtsverlies tijdens de  ziekenhuisopname te voorkomen. Zij monitoren de voedingsstatus, brengen de lichaamssamenstelling in kaart en geven vervolgens een advies op maat. Ook geven de diëtisten advies aan patiënten die hun leefstijl en eetgewoontes willen verbeteren. Meer op https://www.mumc.nl/ (zoekterm Diëtetiek) en https://www.nutritionalassessmentazm.nl.

Universiteitskliniek voor Oogheelkunde Maastricht UMC+
De Universiteitskliniek voor Oogheelkunde Maastricht UMC+ biedt basis- en academische oogzorg. Patiënten kunnen hier dan ook voor alle oogheelkundige aandoeningen terecht. Het wetenschappelijk onderzoek richt zich vooral op glaucoom, refractieve (cataract)chirurgie en corneatransplantaties. Meer op: https://oogheelkunde.mumc.nl/.

Partners

Service partners: